Granitna keramika Beograd

Granitna keramika Beograd
eurodom-granitna-keramika

Eurodom

Beograd, Palilula, Ruzveltova 16 +381 11 3809543
GRANITNA KERAMIKA BEOGRAD EURODOM Eurodom je porodična firma koja se već 20 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo.EURODOM se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom.
Obučeno osoblje će vam pomoći da lako nađete pravo rešenje za vas i da vaše novo kupatilo postane mesto opuštanja i uživanja.
Cenovnik
Granitna keramika-2
Granitna keramika se može lepiti na podove i zidove kupatila i kuhinja, na terase i dvorišta i sve spoljne prostore. Lepljenje granitne keramike predstavlja dugoročno rešenje. Granitna keramika je vrhunski proizvod koji nalazi primenu u svim enterijerima. Izuzetna otpornost na habanje i čvrstoća daju mogućnost da se ova keramika postavlja i u visokofrekventnim zatvorenim i otvorenim prostorima. Širok spektar izrade raznih dekora na ovoj keramici koji menjaju neke prirodne proizvode kao što su parket ili mermer daje veliku primenjivost ove keramike u enterijeru. Granitna keramika je veoma čvrsta i otporna na vlagu, što je nekada može učiniti veoma problematičnom. Ali ove osobine se mogu uzeti i kao prednost jer je možemo postavljati na mestima koja su izložena mržnjenju. Granitna pločica sama po sebi nema gotovo nikakvu moć upijanja, tako da će se vrlo brzo odlepiti ukoliko se ne zalepi odgovarajućim lepkom. Pravi profesionalci će postaviti Vaše granitne pločice tačno onako kako treba.
Back to Top